När kan vi leverera utställningsmaterial inför mässan?

Ni har möjlighet att leverera material dagen innan mässan startar. Var vänlig och märk ert kolli med ”Medrekmässan 05/03/2019”

Material levereras till:
Clarion Hotel Sign
Lilla Bantorget 9
111 23 Stockholm

Av utrymmesmässiga skäl önskar vi få hit leveranser så sent som möjligt (Helst dagen innan) samt att samtliga returer hämtas senast 2 dagar efter genomförandet.

Hur ser monterytan ut?

Standardytan är 2×2 meter. Ett ståbord med strumpa, ett konferensbord med duk, framdragen el, WiFi, penna och papper ingår i monterpaketet.

SAKNAR NI NÅGOT?

Ni hittar all information om produkter och priser som Clarion Hotel Sign hyr ut till alla utställare som är intresserade av detta. Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt då vissa mer populära produkter kan ta slut.

Clarion Hotel Sign – Workshops och minimässor

Finns mat och kaffe etc.?

För varje utställare ingår lunch för 3 personer samt eftermiddagskaffe och tilltugg under mässdagen. Vegetariska alternativ ingår. Övriga önskemål bör meddelas Medrek senast två veckor innan mässan.


För önskemål om specialkost kontakta:
Alan Mohtadi
Marketing Manager
072- 3355585
alan.mohtadi@medrek.se

Vilken tid öppnar det för utställare att montera upp monter?

För utställare öppnar mässan två timmar innan utsatt tid, dvs kl 10:00. Då finns det en tydlig monterplacering för samtliga uställare (den kommer även presenteras på hemsidan inom kort). Det kommer även vara riggat med all utrustning som ingår i monterplatsen.

Hur bokar vi extra exponering?

För intresserade utställare finns nu möjligheten att ta del av det extra exponeringsutrymme i mässlokalen som vi erbjuder. Inne i bankettsalen finns det två stora skärmar där vi kommer ha ett rullande bildspel på utställare som valt att lägga till extra exponering.

Exponeringspaket:

  • Stora paketet, upp till 10 Power Point sidor som totalt visas 180 sek/visning
  • Mellan paketet, upp till 6 Power Point sidor som totalt visas 90 sek/visning
  • Lilla paketet, upp till 3 Power Point sidor som totalt visas 40 sek/visning


Kontakta oss för bokning och mer information:
Alan Mohtadi
Marketing Manager
072-3355585
diaco.ahmadi@onrec.se

 

Hur skickar vi in presentationen för extra exponering?

För de utställare som redan valt till ett av våra exponeringspaket börjar vi nu ta emot exponeringsmaterialet. Antingen så skickar ni en färdig Powerpoint presentation till oss i formatet 16:10 eller så skickar nu grundmaterialet som ni vill ha i presentationen så kan vi hjälpa till att sätta ihop en Powerpoint åt er. Allt material ska vara inlämnat till oss senast 19 februari för att exponeras på de stora skärmarna.

Skicka materialet till:
Alan Mohtadi
Marketing Manager
0723 555 85
alan.mohtadi@medrek.se

Kan ni hjälpa oss med boende?

Vi har tillsammans med Clarion Hotel tagit fram ett fantastiskt erbjudande till er utställare med möjlighet till boende på Clarion Sign hotel. Bokningen gäller enkelrum den 4-6 mars 2019, varje rum kostar 1795 kr/natt. Bokningen måste lämnas till hotellet senast 4 februari 2019. Rummen bokas via sales.sign@choice.se genom att uppge bokningskod: 2081GR009713.