När kan vi leverera utställningsmaterial inför mässan?

Ni har möjlighet att leverera material dagen innan mässan startar. Var vänlig märk materialet med Ert företagsnamn och att ni är utställare på Medrekmässan.

Material levereras till:

Clarion Hotel Stockholm
Att: Medrekmässan/Hanna Antonsson
Skansbrogatan 2 (max takhöjd i tunneln 470 cm)
118 60 Stockholm

Av utrymmesmässiga skäl önskar vi få hit leveranser så sent som möjligt (Helst dagen innan) samt att samtliga returer hämtas senast 2 dagar efter genomförandet.

Hur ser monterytan ut?

Standardytan är 2×2 meter. Ett ståbord med strumpa, ett konferensbord med duk, framdragen el, WiFi, penna och papper ingår i monterpaketet.

SAKNAR NI NÅGOT?
Vill ni beställa till någonting i er monteryta? Ni hittar all information om produkter och priser som Clarion Hotel hyr ut till alla utställare som är intresserade av detta. Tänk på att vara ute i så god tid som möjligt då vissa mer populära produkter kan ta slut.

Kontaktuppgifter:

Hanna Antonsson
Meeting and Event Coordinator
coordinator.stockholm@choice.se
+46 (0) 8 462 10 20

Utställarinformation Medrekmässan 2018

Finns mat och kaffe etc.?

För varje utställare ingår lunch för 3 personer samt eftermiddagskaffe och tilltugg under mässdagen. Vegetariska alternativ ingår. Övriga önskemål bör meddelas Medrek senast två veckor innan mässan.

elin-profilbildFör önskemål om specialkost kontakta:
Elin Eriksson

Project Manager
0709-911 889
elin.eriksson@medrek.se

Vilken tid öppnar det för utställare att montera upp monter?

För utställare öppnar mässan två timmar innan utsatt tid, dvs kl 10:00. Då finns det en tydlig monterplacering för samtliga uställare (den kommer även presenteras på hemsidan inom kort). Det kommer även vara riggat med all utrustning som ingår i monterplatsen.

Hur bokar vi extra exponering?

För intresserade utställare finns nu möjligheten att ta del av det extra exponeringsutrymme i mässlokalen som vi erbjuder. Inne i bankettsalen finns det två stora skärmar där vi kommer ha ett rullande bildspel på utställare som valt att lägga till extra exponering.

Exponeringspaket:

  • Stora paketet, upp till 10 Power Point sidor som totalt visas 180 sek/visning
  • Mellan paketet, upp till 6 Power Point sidor som totalt visas 90 sek/visning
  • Lilla paketet, upp till 3 Power Point sidor som totalt visas 40 sek/visning

Kontakta oss för bokning och mer information:
Per Fahlman
COO
0708-172 243
per.fahlman@medrek.se

Hur skickar vi in presentationen för extra exponering?

För de utställare som redan valt till ett av våra exponeringspaket börjar vi nu ta emot exponeringsmaterialet. Antingen så skickar ni en färdig Powerpoint presentation till oss i formatet 16:10 eller så skickar nu grundmaterialet som ni vill ha i presentationen så kan vi hjälpa till att sätta ihop en Powerpoint åt er. Allt material ska vara inlämnat till oss senast 8 februari för att exponeras på de stora skärmarna.

elin-profilbildSkicka materialet till:
Elin Eriksson
Project Manager
0709-911 889
elin.eriksson@medrek.se

Hur bokar vi ett föredrag?

För intresserade utställare finns nu möjligheten att hålla ett inspirerande föredrag under mässan. Här är tanken att du som utställare ska få möjligheten att prata om er verksamhet och varför Ni är en attraktiv arbetsplats för rätt kandidat. Tiderna är 30 minuter och det är först till kvarn på valbara tider.

Valbara tider för föredrag: 13:30 – 14:00, 14:30-15:00, 15:30 – 16:00, 16:30 – 17:00.


Per-profilbild-signaturFör bokning av föredrag kontakta:
Per Fahlman
COO
0708-172 243
per.fahlman@medrek.se