Anmäl dig till mässan!

Mässan riktar sig till dig som söker arbete inom vårdsektorn och är intresserad av att knyta kontakter med eventuella arbetsgivare. Kanske har du arbetat inom ditt område i några år och vill prova en ny arbetsgivare eller tjänst? Då är detta den perfekta mötesplatsen för dig som vill mingla runt och säkra ett bra jobb! Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just din kompetens.

Var och när?

Medrekmässan 2019 arrangeras i år den 5 mars 2019 på Clarion Hotel Sign. Varmt välkommen till en dag av spännande möten!

Presentkort på Mathem.se

Missa inte denna unika möjlighet att hitta ett nytt och inspirerande arbete. Du anmäler dig till mässan via anmälningsformuläret nedan.

Föranmäler du dig är du dessutom med i utlottningen av fina priser. Anmälan är helt kostnadsfri och ej bindande. Ta gärna med ditt CV.

Vinnarna i dragningen meddelas på plats och presentkortet hämtas hos Medrek.se under mässdagen.

Här anmäler du dig som besökare till Medrekmässan. Anmälan är självklart gratis och ej bindande. När du föranmäler dig till mässan har du även chansen att fina priser. Ett spontanbesök till mässan går självklart också bra.

  • Anmälningsformulär
    Anmäl dig redan i dag!
    Det innebär att du blir sökbar för våra rekryterare och kan bli kontaktad kring matchande rekrytering och bemanningsuppdrag i hela norden.

Frågor gällande mässan

elin-profilbildElin Eriksson
Medrek.se / Onrec AB
Telefon: 0709 911 889
E-post: elin.eriksson@medrek.se