Tidigare mässor

Lite bilder från tidigare Medrekmässor

Radison Royal Viking hotell i Stockholm. Vi hade 750 besökare under hela dagen.  Stort tack till alla medverkande som bidrog till att det blev en riktigt bra mässa! Vi hoppas att se er på den kommande mässan.

IMG_0082  IMG_0076

Radison Royal Viking hotell i Stockholm och besöktes av många undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, socionomer, tandläkare etc. och såväl besökare som utställare var oerhört nöjda med dagen. Vi vill tacka allesammans för en mycket bra dag!

 dsc07919

dsc07948

Adeccos Mari Thysell intervjuar kandidat på Medrekmässan i Stockholm

Radison Royal Viking hotell i Stockholm och blev en väldigt lyckad dag där det kom många sjuksköterskor, läkare, socionomer, tandläkare etc. till våra utställares förnöjdhet. Tack allesammans för en mycket bra dag!

medrekmassa_stall_ut

Medrekmässan i Malmö

Vi arrangerade Medrekmässan den 29 Oktober 2015 i Malmö och det blev en väldigt givande dag. Det blev en väldigt lyckad dag och vi ser fram emot att ses igen!

medrekmassa_stall_ut

messetidligereoktober2015

Medrekmässan  Stockholm

Tusen tack till alla er som besökt, bidragit och upplevt våra mässor under åren.  Arbetstagare och arbetsgivare möttes, och besökarna kunde på ett personligt och professionellt sätt få svar på frågor som är viktiga i valet av en ny arbetsgivare. Det blev en väldigt lyckad dag och vi ser fram emot att ses igen!

Bildfranmassan

utstellare2015-1

  • ”Det var ett bra tryck av intressanta sökande på mässan och efteråt har vi flera CV som vi jobbar vidare med. Kan absolut tänka oss att medverka fler gånger.”

    MALIN FALKSTRÖM HR-STRATEG, REGION KRONOBERG
  • Medrekmässan i Stockholm i mars var den bästa mässan jag varit på hittills under mina 4 år i branschen – vi fick med oss flera A4:or med bra läkar- och sjuksköterska kandidater

    EMIL CHARPENTIER REKR.CHEF, SKANDINAVISK VÅRDREKRYTERING
  • "Vi rekryterade 6 personer till företaget som ett resultat av att vara utställare på Medrekmässan 2017. Vi är därför väldigt nöjda med utfallet av mässan!"

    NATHALIE RECK- JERGIN VERKSAMHETSCHEF, OLIVIA HEMTJÄNST